Kennismaken / huis bekijken

We maken graag kennis met je huis en met jou. Samen kunnen we dan in een (vrijblijvend) gesprek je wensen doornemen en kijken of die aansluiten bij onze manier van werken.

Waardebepaling / rendementsberekening

In deze stap bepalen we wat jouw woning op dit moment volgens ons waard is. Het is belangrijk om dit realistisch te doen en geen luchtkastelen te bouwen. Op deze manier kun je aan de hand van je vaste kosten een goede rendementsinschatting maken. Hoe bepalen wij de waarde?

Presentatie woning /  bereik

Als je een maximale prijs wilt vragen op de markt dan moet de woning perfect gepresenteerd worden op een zo groot mogelijke markt. Wij maken foto’s / 360° foto’s / en een virtual reality tour van de woning.

De woning wordt gepresenteerd op ons eigen platform Welcome Back, Pararius, Funda en nog een aantal andere expatsites (klik hier voor de volledige lijst).

Bezichtigingen

Geïnteresseerden melden zich per email. Als ze voldoen aan het gewenste profiel dan plannen we een bezichtiging in. We zorgen dan dat de mogelijke huurder zeker al de virtuele tour heeft bekeken zodat de slagingskans groter is en we een zittende huurder minder vaak hoeven te storen.

Huurderscheck / kredietwaardigheid

Het is de nachtmerrie van iedere eigenaar, een huurder die niet betaalt. De kans is klein maar we moeten er samen wel op voorbereid zijn. Wij doen dit door samen te werken met Huurcheck.nl. Wij kunnen hierdoor een uitgebreide kredietcheck uitvoeren en ook snel een incassotraject starten.

Opstellen contract

Los van wat je afspreekt met de huurder in een contract, wordt de huurder beschermt door de Nederlandse wet. Wij werken met contracten van Pararius die gecorrigeerd zijn naar de laatste wijziging in de wetgeving.

Overdracht en intake

Na het tekenen van het contract zorgen we voor een goede overdracht en uitvoerige intake van de nieuwe huurder. We hebben een fototool ontwikkeld waarmee we de foto’s die we tijdens de intake maken met de huurder en de eigenaar kunnen delen. Op deze manier weet iedereen precies hoe de woning er tot in detail uitzag tijdens de incheck.

Financieel & technisch beheer

Voor 4% per maand (ex. btw) innen wij de huur en zijn we het aanspreekpunt voor de huurder bij technische mankementen. Ook stellen we gratis een nieuw contract op bij verlenging.