Verhuurmakelaar

Of je nu je woning wil verhuren aan toeristen, expats of op zoek bent naar mogelijkheden voor de vaste verhuur van je woning: met de juiste verhuurmakelaar weet je zeker dat alles goed geregeld wordt. Beheer Mijn Huis is een professionele verhuurmakelaar met veel ervaring in het tijdelijk of vast verhuren van woningen van particulieren. Of je je huis nu in Amsterdam, Eindhoven, Zandvoort of Haarlem wil verhuren: bij Beheer Mijn Huis kun je uitstekend terecht. Als je gebruik maakt van onze diensten, wordt alles tot in de puntjes voor je geregeld en ben je daarnaast ook nog eens verzekerd van een mooi rendement op je woning.

We maken een reële rendementsberekening op basis van de waarde van je huis en zijn daarnaast perfect op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom het verhuren van woningen binnen allerlei Nederlandse gemeentes.

Wil je weten wat je per maand voor je huis kunt vragen?

De werkwijze van een verhuurmakelaar

Bij je huis verhuren komt nogal wat kijken. Wat te denken van alle specifieke wet- en regelgeving in de grotere steden binnen Nederland. Wij zijn natuurlijk uitstekend op de hoogte en adviseren je als je wil graag. Kies je voor Beheer Mijn Huis als verhuurmakelaar, dan gaan wij op de volgende manier te werk. We maken eerst kennis met jou en je woning. Daarbij nemen we in een (vrijblijvend) gesprek al je wensen en voorkeuren door.

Na de waardebepaling en de rendementsberekening komt de volgende stap: het presenteren van je woning om een zo maximaal mogelijk bereik te creëren  Op die manier kunnen we potentiële huurders enthousiasmeren om jouw woning te huren. Onderdeel daarvan is bijvoorbeeld het maken van professionele foto’s, inclusief 360 graden foto’s en een virtual reality tour van je huis. We plaatsen je woning op ons eigen platform Welcome Back, maar ook op sites als Pararius, Funda en een aantal websites die zich specifiek op toeristen en expats richten. Zijn er geïnteresseerden voor je woning en voldoen ze aan het door jou vooraf gestelde profiel? Dan plannen we een bezichtiging in en als er inderdaad serieuze interesse is dan checken we de kredietwaardigheid van de potentiële huurder. De volgende stap is het opstellen van het huurcontract; iets wat wij natuurlijk ook probleemloos voor onze rekening nemen. We zorgen daarnaast voor een prettige overdracht en verzorgen een uitgebreide intake op de dag dat de sleuteloverdracht is. Daarnaast vind je op je gepersonaliseerde pagina op ons platform Welcome Back een aantal tools die het voor jou als eigenaar makkelijker en overzichtelijker maken bij het verhuren van je huis.

Ga je uiteindelijk via ons je woning verhuren, dan hanteren we het principe van no cure no pay. Onze fee berekenen we alleen maar na het succesvol verhuren van je woning. Kunnen we geen geschikte kandidaat vinden of ben je niet tevreden met de voorgestelde persoon, dan hoef je niets aan ons te betalen.

Wat zijn de voordelen van een verhuurmakelaar?

 

Sommige mensen denken dat ze zelf prima hun eigen woning kunnen verhuren. En tot op zekere hoogte zal dat ook zeker zo zijn. Maar als je kiest voor een verhuurmakelaar, profiteer je van allerlei voordelen. Zo is het voor veel mensen heel prettig dat alles goed geregeld wordt met betrekking tot het papierwerk. Daarnaast zijn we zeer ervaren in het verhuren van woningen, zodat we weten hoe we dat het beste kunnen doen en hoe we zo snel mogelijk geschikte kandidaten voor je kunnen vinden. Zelf vinden we het zeer belangrijk om goed bereikbaar te zijn zodat we altijd snel kunnen reageren op je vragen en de vragen van huurders en gasten. Je kunt ons altijd bereiken via telefoon, SMS en Whatsapp. E-mails beantwoorden we altijd op de dag zelf tussen 10.00 uur en 19.00 uur, zelfs op zaterdag en zondag.

Kies ook voor Beheer Mijn Huis als verhuurmakelaar en verhuur je woning zonder problemen. We doen onze uiterste best om zo snel als het kan de geschikte kandidaat of kandidaten voor je te vinden. Ben je geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Neem dan contact op en maak een afspraak. Je kunt ook eerst de waardecheck voor je woning invullen.

WAT WIJ DOEN?

We verzorgen het traject rondom expatverhuur van begin tot eind. We maken accounts aan op meerdere platforms, schrijven advertenties en laten professionele foto’s maken. Tijdens een persoonlijke bezichtiging verwelkomen we de kandidaten en geven we een rondleiding door de woning.

SELECTIE IS BELANGRIJK

Voor expatverhuur screenen wij zorgvuldig de kandidaat. Samen bepalen we het gewenste profiel om de meest geschikte kandidaten te vinden. Een juiste selectie is essentieel voor een prettige verhuurervaring voor jou en je buren.

Voorbeelden van mogelijke selectieprofielen: alleen stellen leeftijd 30+, alleen 1 gezin met maximaal 2 kinderen ouder dan 10 jaar.

SCHOONMAAK & LINNEN

 Na elke uitcheck wordt er grondig en professioneel gepoetst. Beheer Mijn Huis verzorgt eigen bedlinnen van hotelkwaliteit. Na iedere schoonmaak maken we een fotoserie die je op je eigen pagina kunt terugzien. Zo kun je van een afstand zien hoe het met je huis gaat.

Klik hier voor een voorbeeld.

cat_470x275
Wil je meer informatie? Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Je hoort snel van ons.

Mail: info@beheermijnhuis.eu

Bel: +31 (0)20-8208953

Sms: +31 97004498191