Huis verhuren Amsterdam

Wil je je huis verhuren in Amsterdam aan toeristen? Dat is via ons prima mogelijk. De stad Amsterdam is nu eenmaal erg populair onder vakantiegangers en daarbij een absolute marktleider op sites als AirBnB en Booking.com. Met name binnen de ring van Amsterdam is het erg gunstig om je woning te verhuren.

Bij Beheer Mijn Huis in Amsterdam West kun je prima terecht als je je huis wil verhuren in Amsterdam. Wij houden ons al jarenlang bezig met het voor onze klanten succesvol verhuren van hun woning. We begeleiden je daarbij van begin tot eind. Dat begint met het aanmaken van een account op meerdere boekingsplatforms en eindigt met een grondige schoonmaak na het verblijf van je gasten. We zijn heel goed op de hoogte van regels van de gemeente rondom je woning verhuren in Amsterdam aan toeristen. De stad maakt daarbij een onderscheid tussen vakantieverhuur en Bed & Breakfast. Laat je koophuis verhuren in Amsterdam aan toeristen maar aan ons over: wij weten precies hoe we dat op de juiste manier moeten aanpakken.

Mag ik mijn huis verhuren in Amsterdam?

Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten of je je huis wel mag verhuren in Amsterdam aan toeristen. Daarbij wordt onderscheid gemaakt in of het gaat om (tijdelijke) vakantieverhuur of om een bed & breakfast. Via vakantieverhuur mag je momenteel 60 dagen per jaar je woning verhuren in Amsterdam.

Heb je een huurwoning, dan moet je in elk geval toestemming van de verhuurder hebben. Bij zowel een huur- als koopwoning moet de Vereniging van Eigenaren (VVE) akkoord zijn en mag de verhuur geen overlast veroorzaken. Ook geldt er sinds 1-10-2017 een meldplicht voor vakantieverhuur in Amsterdam. Op een speciale pagina moet je dan voordat je gasten arriveren via DigiD inloggen en de geboekte data doorgeven.

Neem contact op als je vragen hebt over dit onderwerp

Bed & Breakfast wetgevingAmsterdam

Vraag je een bed & breakfast vergunning aan, dan hoef je je niet aan die 60 dagen te houden. Je mag dan het hele jaar door een deel van je woning verhuren in Amsterdam aan toeristen. Wel gelden er een aantal aanvullende regels waar we volledig van op de hoogte zijn. Zo mag je bijvoorbeeld niet meer dan 40% van het totale oppervlak van je woning verhuren in Amsterdam en mag het ook geen zelfstandige woonruimte zijn.

Wil je weten wat je huis kan opleveren?

Werkwijze bij koophuis verhuren Amsterdam

Ga je via Beheer Mijn Huis je huis verhuren in Amsterdam aan toeristen, dan gaan wij als volgt te werk. We weten hoe belangrijk het is om je huis mooi weer te geven. We gebruiken daar ons eigen online platform voor: Welcome Back. Met behulp van professionele foto’s en een virtual reality tour heb je belangrijke tools in handen om potentiële toeristen over de streep te trekken voor particuliere woningverhuur in Amsterdam. Nu is het zaak om je woning ook breed te presenteren.

We hebben daarom toegang tot meer dan 20 vakantieplatforms en maken gebruik van handige software om de huurprijs te optimaliseren. Zo mis je nooit een hoogseizoen of evenement. Na een boeking synchroniseren we direct alle prijzen en kalenders wat de kans op overboekingen tot een minimum beperkt.

WAT WIJ DOEN?

Als we je woning verhuren in Amsterdam verzorgen we het traject van het begin tot eind. We maken accounts aan op meerdere boekingsplatforms, schrijven advertenties en laten professionele foto’s maken. Na het verblijf wordt er weer grondig schoongemaakt.

SELECTIE IS BELANGRIJK

Voor we een huis verhuren in Amsterdam screenen wij zorgvuldig de toerist. Samen bepalen we het gewenste profiel om de meest geschikte kandidaten te vinden. Een juiste selectie is essentieel voor een prettige verhuurervaring voor jou en je buren.

Voorbeelden van mogelijke selectieprofielen: alleen stellen leeftijd 30+, alleen 1 gezin met maximaal 2 kinderen ouder dan 10 jaar.

SCHOONMAAK EN LINNEN

Na elke uitcheck wordt er grondig en professioneel gepoetst. Beheer Mijn Huis verzorgt eigen bedlinnen van hotelkwaliteit. Na elke schoonmaak maken we een fotoserie die je op je eigen pagina kan terugzien. Zo kun je van een afstand zien hoe het met je huis gaat.

Kijk hier voor een voorbeeld.

Particuliere woningverhuur Amsterdam: wij helpen je!

Wil je je koophuis verhuren in Amsterdam, dan helpen wij je op alle fronten. We verhuren je huis bijvoorbeeld niet zo maar aan elke geïnteresseerde. We screenen de toerist zorgvuldig en bepalen samen met jou het gewenste profiel van hem of haar. Zo zorg je voor een prettige verhuurervaring: zowel voor je gasten, voor jezelf als voor bijvoorbeeld je buren.

Qua selectieprofielen kun je denken aan zaken als: alleen stellen ouder dan 30 jaar, geen vriendengroepen of het liefst een gezin met maximaal 2 kinderen boven de 10 jaar oud. Jouw wensen vormen ons uitgangspunt. Ook de eindschoonmaak en het linnengoed worden door ons verzorgd. De schoonmaak verrichten we grondig en het bedlinnen is van hotelkwaliteit. Bovendien maken we foto’s na de verhuur, zodat je van afstand op je eigen pagina kan zien hoe netjes je huis er weer uitziet.

Kies ook voor Beheer Mijn Huis en ga op een zorgeloze manier je woning verhuren in Amsterdam aan toeristen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk geschikte vakantiegangers voor je te vinden. Lijkt deze vorm van particuliere woningverhuur in Amsterdam je wat? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Onze partners:

cat_470x275
Wil je meer informatie? Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Je hoort snel van ons.

Mail: info@beheermijnhuis.eu

Bel: +31 (0)20-8208953

Sms: +31 97004498191