Huis verhuren Haarlem

Wil je je huis verhuren in Haarlem aan toeristen? De stad Haarlem wordt onder vakantiegangers steeds populairder als het gaat om het huren van een huis. Bij Beheer Mijn Huis kun je uitstekend terecht als je je huis wil verhuren in Haarlem. Wij weten precies hoe we voor onze klanten hun woning succesvol kunnen verhuren. Profiteer van onze dienstverlening waar je zelf nagenoeg geen omkijken naar hebt, want wij begeleiden je gedurende het gehele traject.

Werkwijze voor het verhuren van je huis in Haarlem

Wil je via Beheer Mijn Huis je huis verhuren in Haarlem aan toeristen? Dan gaan wij als volgt te werk. We gebruiken een eigen online platform, Welcome Back, om je huis zo goed mogelijk te presenteren. We maken professionele foto’s en stellen een virtual reality tour samen. Met al dit soort tools trekken we makkelijker potentiële toeristen over de streep voor particuliere woningverhuur in Haarlem.

Vervolgens gaan we je woning breed presenteren. We hebben toegang tot meer dan 20 vakantieplatforms en zorgen er tevens voor dat we de huurprijs voor je woning optimaliseren. Zo weet je zeker dat je het maximale rendement uit het verhuren van je woning in Haarlem haalt. Ook verzorgen we de eindschoonmaak van je woning als de toeristen weer naar huis toe zijn.

Mag ik eigenlijk wel mijn huis verhuren in Haarlem?

Het is natuurlijk handig om te weten of je je huis wel mág verhuren in Haarlem. Qua regelgeving volgt Haarlem de stad Amsterdam. In het kort gezegd komt het er op neer dat je een woning verhuren in Haarlem maximaal 30 dagen mag verhuren, mits er toestemming is (indien van toepassing) van de Vereniging van Eigenaren (VVE). Ook moet je toeristenbelasting betalen en is het natuurlijk niet toegestaan dat er overlast wordt veroorzaakt. Wil je je woning bedrijfsmatig verhuren? Dan zijn er ook mogelijkheden door van je huis een bed & breakfast te maken. Het is dan wel belangrijk om het bestemmingsplan van de buurt waar je woning staat te raadplegen. Beheer Mijn Huis is je van dienst bij al dit soort zaken.

Uitgebreide informatie over de laatste stand van zaken over de regels in Haarlem (update 06-05-2019) vind je hier:

https://www.haarlem.nl/particuliere-vakantieverhuur/

Kies ook voor Beheer Mijn Huis en ga op een zorgeloze manier je woning verhuren in Haarlem aan toeristen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk gegadigden voor je woning te vinden. Lijkt deze vorm van particuliere woningverhuur in Haarlem je wat of wil je nog meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Bed & Breakfast wetgeving Haarlem

Vraag je een bed & breakfast vergunning aan, dan hoef je je niet aan die 30 dagen te houden. Je mag dan het hele jaar door een deel van je woning verhuren in Haarlem aan toeristen. Wel gelden er een aantal aanvullende regels waar we volledig van op de hoogte zijn. Zo mag je bijvoorbeeld niet meer dan 40% van het totale oppervlak van je woning verhuren in Haarlem en mag het ook geen zelfstandige woonruimte zijn.

Er zijn bepaalde gedeeltes in Haarlem waar het volgens het bestemmingsplan niet is toegestaan. Check daarom goed voordat je gaat verbouwen bijvoorbeeld, wat de laatste update van de wetgeving is.

 

Wil je weten wat je huis waard is?

Werkwijze bij koophuis verhuren Haarlem 

Ga je via Beheer Mijn Huis je huis verhuren in Haarlem aan toeristen, dan gaan wij als volgt te werk. We weten hoe belangrijk het is om je huis mooi weer te geven. We gebruiken daar ons eigen online platform voor: Welcome Back. Met behulp van professionele foto’s en een virtual reality tour heb je belangrijke tools in handen om potentiële toeristen over de streep te trekken voor particuliere woningverhuur in Haarlem. Nu is het zaak om je woning ook breed te presenteren.

We hebben daarom toegang tot meer dan 20 vakantieplatforms en maken gebruik van handige software om de huurprijs te optimaliseren. Zo mis je nooit een hoogseizoen of evenement. Na een boeking synchroniseren we direct alle prijzen en kalenders wat de kans op overboekingen tot een minimum beperkt.

WAT WIJ DOEN?

Als we je woning verhuren in Haarlem verzorgen we het traject van het begin tot eind. We maken accounts aan op meerdere boekingsplatforms, schrijven advertenties en laten professionele foto’s maken. Na het verblijf wordt er weer grondig schoongemaakt.

SELECTIE IS BELANGRIJK

Voor we een huis verhuren in Haarlem screenen wij zorgvuldig de toerist. Samen bepalen we het gewenste profiel om de meest geschikte kandidaten te vinden. Een juiste selectie is essentieel voor een prettige verhuurervaring voor jou en je buren.

Voorbeelden van mogelijke selectieprofielen: alleen stellen leeftijd 30+, alleen 1 gezin met maximaal 2 kinderen ouder dan 10 jaar.

SCHOONMAAK EN LINNEN

Na elke uitcheck wordt er grondig en professioneel gepoetst. Beheer Mijn Huis verzorgt eigen bedlinnen van hotelkwaliteit. Na elke schoonmaak maken we een fotoserie die je backoffice kunt terugzien. Zo kun je van een afstand zien hoe het met je huis gaat.

 

Particuliere woningverhuur Haarlem: wij helpen je!

Wil je je koophuis verhuren in Haarlem, dan helpen wij je op alle fronten. We verhuren je huis bijvoorbeeld niet zo maar aan elke geïnteresseerde. We screenen de toerist zorgvuldig en bepalen samen met jou het gewenste profiel van hem of haar. Zo zorg je voor een prettige verhuurervaring: zowel voor je gasten, voor jezelf als voor bijvoorbeeld je buren. Qua selectieprofielen kun je denken aan zaken als: alleen stellen ouder dan 30 jaar, geen vriendengroepen of het liefst een gezin met maximaal 2 kinderen boven de 10 jaar oud. Jouw wensen vormen ons uitgangspunt. Ook de eindschoonmaak en het linnengoed worden door ons verzorgd. De schoonmaak verrichten we grondig en het bedlinnen is van hotelkwaliteit. Bovendien maken we foto’s na de verhuur, zodat je van afstand op je eigen pagina kan zien hoe netjes je huis er weer uitziet.

Kies ook voor Beheer Mijn Huis en ga op een zorgeloze manier je woning verhuren in Haarlem aan toeristen. We doen er alles aan om zo snel mogelijk geschikte vakantiegangers voor je te vinden. Lijkt deze vorm van particuliere woningverhuur in Haarlem je wat? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.

Wij werken o.a. samen met:

cat_470x275
Wil je meer informatie? Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Je hoort snel van ons.

Mail: info@beheermijnhuis.eu

Bel: +31 (0)20-8208953

Sms: +31 97004498191