Huis verhuren aan expats

Heb je een eigen woning en zoek je naar mogelijkheden om je huis een langere tijd te verhuren? Misschien dat je woning verhuren aan expats voor jou dan een geschikte oplossing is. Bij Beheer Mijn Huis weten we precies hoe we dat het beste voor je kunnen regelen. Je huis verhuren aan expats levert je via ons altijd een goed rendement op.

We regelen nagenoeg alles voor je. We maken een reële rendements-berekening op basis van de waarde van je huis. Daarnaast zijn we ook perfect op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom de verhuur van een eigen huis. Maar wat misschien nog wel het mooiste is: we beschikken over een uitgebreid netwerk van expats. Dat betekent dat de kans bestaat dat de nieuwe huurder van je woning op dit moment al in ons bestand zit!

Je huis verhuren aan expats; hoe doen we dat?

Als je door middel van je woning verhuren expats tijdelijk in je huis zet, dan moet je natuurlijk wel goed weten hoe dat in zijn werk gaat. Heb je die kennis zelf niet, dan is het handig om een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van woningverhuur aan expats in te schakelen. Beheer Mijn Huis is zo’n partij, gevestigd in Amsterdam West. Schakel ons in en profiteer van een maximale huuropbrengst van je woning. En dat zonder dat je zelf al te veel omkijken hebt naar de werkzaamheden rondom je huis verhuren. Zo maken we bij het verhuren aan expats een gepersonaliseerde pagina aan op ons platform Welcome Back. Daarop vind je een aantal tools die het voor jou als eigenaar makkelijker en overzichtelijker maken.

Onze werkwijze bij een huis verhuren aan expats

Als je voor Beheer Mijn Huis kiest bij je woning verhuren aan expats, dan is dit onze werkwijze. Voordat we met verhuren gaan starten maken we eerst kennis met je woning en met jou. We nemen in dit (geheel vrijblijvende) gesprek al je wensen door.

De volgende stap is het maken van een realistische waardebepaling en een rendementsberekening van je woning. Als dat gebeurd is gaan we je woning presenteren. Op die manier kunnen we een maximaal bereik halen en toekomstige huurders over de streep trekken om jouw huis te huren.

Die presenstatie bestaat uit professionele foto’s, inclusief 360 graden foto’s en een virtual reality tour van je huis. We plaatsen je woning op ons eigen platform Welcome Back, maar ook op Pararius, Funda en een aantal sites die zich specifiek op expats richten. Zijn er geïnteresseerden voor je woning en voldoen ze aan het door jou samengestelde profiel? Dan plannen we een bezichtiging in. Als de huurder daadwerkelijk geïnteresseerd blijkt te zijn en je woning dus wil huren volgt er een kredietwaardigheidscheck en stellen we het contract op. Na het tekenen van het contract zorgen we voor de juiste overdracht en verzorgen we de uitvoerige intake op de dag van de sleuteloverdracht. Prettig geregeld toch, je huis verhuren aan expats via Beheer Mijn Huis?

Of je nu een woning in Amsterdam, Haarlem, Zandvoort of Eindhoven hebt: kies ook voor Beheer Mijn Huis en ga op een zorgeloze manier je woning verhuren aan expats. We doen er alles aan om zo snel mogelijk de juiste persoon voor je te vinden. Wil je ons ook inschakelen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak of vul eerst online de waardecheck voor je woning in.

Virtual tour
This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

   Foto upload tool

   Communicatieveld

   Link naar platforms

Weten wat je woning waard is? Vul hieronder de waardecheck in..
Groot netwerk

Wij zijn partner van Pararius en Funda. 

Daarnaast hebben we toegang tot een breed expat netwerk en een eigen platform om expats te begeleiden.

Persoonlijk contact

Het beantwoorden van een eerste aanvraag, het begeleiden van een bezichtiging of het afronden van een contract, bij verhuur draait alles om communicatie.

Wij beseffen dat heel goed en besteden veel aandacht aan het nauwkeurig opvolgen van afspraken en zijn heel goed bereikbaar.

Wetgeving

Vooral in de grote steden in Nederland zijn er specifieke regels over wat wel en niet mag.

Beheer Mijn Huis is goed op de hoogte en adviseert je graag hierover.

No cure no pay

Als wij een woning exclusief in beheer krijgen rekenen wij alleen een fee na het succesvol verhuren van de woning. Vinden wij geen huurder of vind je de gevonden partij niet geschikt dan rekenen we helemaal niks.

Woning verhuren aan expats voor langere tijd

Wie bij zijn huis verhuren expats voor langere tijd de sleutel van zijn huis wil geven, krijgt met behoorlijk wat zaken te maken. Zo is het handig als je op de hoogte bent van de specifieke regels in jouw stad over wat wel en niet mag qua woningverhuur. En precies op dat punt komen wij om de hoek kijken. Wij zijn altijd zeer goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving en adviseren je daar waar nodig. En ga je uiteindelijk via ons je woning verhuren aan expats, dan maken we gebruik van het no cure no pay principe. Ofwel: we rekenen alleen een fee als het ons gelukt is je woning succesvol te verhuren. Wel zo prettig natuurlijk!

Ons team staat voor je klaar!

Wij werken o.a. samen met:

cat_470x275
Wil je meer informatie? Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Je hoort snel van ons.

Mail: info@beheermijnhuis.eu

Bel: +31 (0)20-8208953

Sms: +31 97004498191