Expat verhuur Eindhoven

Heb je een woning in Eindhoven en wil je weten welke mogelijkheden je hebt om je huis voor een wat langere tijd te verhuren? Schakel dan de specialisten van Beheer Mijn Huis in. Via hen kun je namelijk je woning in Eindhoven verhuren aan expats. En zonder dat je er al te veel omkijken naar hebt want wij regelen het complete traject voor je. Zo kan je huis in Eindhoven verhuren aan expats je best een mooi rendement opleveren. Daarbij zijn we volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving rondom het verhuren van een huis in Eindhoven. Bovendien beschikken we over een groot netwerk van expats. Het zou dus zo maar kunnen dat de potentiële nieuwe huurder van je woning zich al binnen ons klantenbestand bevindt! Profiteer van onze jarenlange ervaring en goede kennis van de markt en ga via Beheer Mijn Huis je woning in Eindhoven verhuren aan expats.

Virtual tour
This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

   Foto upload tool

   Communicatieveld

   Link naar platforms

Je huis in Eindhoven verhuren aan expats: hoe gaat dat in zijn werk?

Ga je via ons je woning in Eindhoven verhuren aan expats? Dan weet je zeker dat alles voor je tot in de puntjes geregeld wordt. Niet alleen profiteer je met Beheer Mijn Huis van een maximale huuropbrengst, ook alle werkzaamheden die met je huis in Eindhoven verhuren aan expats te maken hebben voeren wij voor je uit. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Eerst maken we kennis met jou en de woning. De volgende stap is het maken van een reële rendementsberekening op basis van de waarde van je woning. Nu gaan we je woning actief online promoten. We presenteren je huis op ons eigen platform, Welcome Back. Zo interesseren we toekomstige huurders om jouw woning te gaan huren. Daar horen natuurlijk ook professionele foto’s (zoals 360 graden foto’s) en een virtual reality tour bij. Ook plaatsen we je woning op Pararius, Funda en een aantal andere sites die zich vooral op expats richten. Zijn er geïnteresseerden voor je huis? Dan plannen we een bezichtiging in. Bij serieuze interesse doen we een kredietwaardigheidscheck en stellen we de bijbehorende contracten op. Ook de uitvoerige intake op de dag van de sleuteloverdracht nemen we voor onze rekening. Je ziet het:, je huis in Eindhoven verhuren aan expats regel je probleemloos via Beheer Mijn Huis.

Woning in Eindhoven verhuren aan expats voor langere tijd

Er komt dus nogal wat kijken bij je huis in Eindhoven verhuren aan expats. Gelukkig zijn wij het die zich daar over gaan buigen zodat jij je bezig kan houden met andere zaken. Je woning via ons in Eindhoven verhuren aan expats gaat ook nog eens volledig op no cure no pay basis. Dus je betaalt ons alleen als wij je huis succesvol verhuren.

Wil je ook via ons je woning in Eindhoven aan expats verhuren of wil je liever eerst nog meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Weten wat je woning waard is in Eindhoven? Vul hieronder de waardecheck in..
Groot netwerk

Wij zijn partner van Pararius en Funda. 

Daarnaast hebben we toegang tot een breed expat netwerk en een eigen platform om expats te begeleiden.

Persoonlijk contact

Het beantwoorden van een eerste aanvraag, het begeleiden van een bezichtiging of het afronden van een contract, bij verhuur draait alles om communicatie.

Wij beseffen dat heel goed en besteden veel aandacht aan het nauwkeurig opvolgen van afspraken en zijn heel goed bereikbaar.

Wetgeving

Vooral in de grote steden in Nederland zijn er specifieke regels over wat wel en niet mag.

Beheer Mijn Huis is goed op de hoogte en adviseert je graag hierover.

No cure no pay

Als wij een woning exclusief in beheer krijgen rekenen wij alleen een fee na het succesvol verhuren van de woning. Vinden wij geen huurder of vind je de gevonden partij niet geschikt dan rekenen we helemaal niks.

Ons team staat voor je klaar!

Wij werken o.a. samen met:

cat_470x275
Wil je meer informatie? Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Je hoort snel van ons.

Mail: info@beheermijnhuis.eu

Bel: +31 (0)20-8208953

Sms: +31 97004498191