Expat verhuur Amsterdam

Heb je een woning in Amsterdam en zoek je naar mogelijkheden om je huis voor een wat langere tijd te verhuren? Misschien dat je woning in Amsterdam verhuren aan expats voor jou dan een geschikte oplossing is. Bij Beheer Mijn Huis kun je daarvoor uitstekend terecht. Je huis in Amsterdam verhuren aan expats levert je een goed rendement op als je daarbij gebruik maakt
van onze diensten.

Naast een reële rendementsberekening op basis van de waarde van je huis, zijn wij ook heel goed op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom de verhuur van je woning in Amsterdam. Bovendien beschikken we over een breed netwerk van expats, zodat de potentiële nieuwe huurder van je woning wellicht al in ons bestand zit! Laat een woning in Amsterdam verhuren aan expats maar aan ons over: wij beschikken over een jarenlange ervaring.

Virtual tour
This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

Huis in Amsterdam verhuren aan expats; hoe gaat dat?

Ga je je woning in Amsterdam verhuren aan expats, dan is het natuurlijk wel prettig als je weet hoe dat in zijn werk gaat. Of nog beter: dat er een partij is die van A tot Z weet hoe dat moet. Zoals Beheer Mijn Huis in Amsterdam West. Zo profiteer je van een maximale huuropbrengst van je woning, terwijl alle werkzaamheden rondom je huis in Amsterdam verhuren aan expats gewoon door ons wordt geregeld. Makkelijk toch?

We maken bij het verhuren aan expats gebruik van een gepersonaliseerde pagina op ons platform Welcome Back. Deze pagina bevat een aantal tools die het voor de eigenaar makkelijker en overzichtelijker maken.

   Foto upload tool

   Communicatieveld

   Link naar platforms

Weten wat je woning waard is? Vul hieronder de waardecheck in..

Woning in Amsterdam verhuren aan expats voor langere tijd

Bij je huis in Amsterdam verhuren aan expats komt behoorlijk wat kijken. Denk alleen al maar aan de specifieke regels in de grote steden van Nederland over wat wel en niet mag op dat gebied. Wij zijn in elk geval goed op de hoogte en adviseren je daar waar nodig. Ga je uiteindelijk via ons je woning in Amsterdam verhuren aan expats, dat hanteren wij daarbij het principe van no cure no pay. Dat betekent dat wij alleen een fee rekenen na het succesvol verhuren van je woning. Lukt het ons niet om een geschikte kandidaat te vinden of ben je niet tevreden met de persoon die wij gevonden hebben, dan hoef je helemaal niets aan ons te betalen. Wel zo prettig natuurlijk!

Onze werkwijze bij een huis in Amsterdam verhuren aan expats

Als je voor Beheer Mijn Huis kiest bij je woning in Amsterdam verhuren aan expats, dan gaan wij als volgt te werk. Allereerst maken we kennis met je woning en met jou. In een (geheel vrijblijvend) gesprek nemen we je wensen door en kijken we of die passen bij onze manier van werken. Vervolgens doen we een realistische waardebepaling en een rendementsberekening van je woning in Amsterdam. Daarna is het van belang om je woning te presenteren om een maximaal bereik te halen en toekomstige huurders over de streep te trekken om jouw woning te huren. We maken professionele foto’s, inclusief 360 graden foto’s en een virtual reality tour van je huis. Daarna plaatsen we je woning op ons eigen platform Welcome Back, Pararius, Funda en een aantal sites die zich specifiek op expats richten. Als geïnteresseerden zich bij ons melden en ze voldoen aan het profiel, dan plannen we een bezichtiging in. Bij daadwerkelijke interesse doen we een kredietwaardigheidscheck van de potentiële huurder en stellen we het contract op. Als het contract getekend is zorgen we voor een goede overdracht en doen we een uitvoerige intake op de dag van de sleuteloverdracht. Goed geregeld toch, je huis in Amsterdam verhuren aan expats via Beheer Mijn Huis?

Kies ook voor Beheer Mijn Huis en ga je woning in Amsterdam verhuren aan expats op een zorgeloze manier. We doen er alles aan om zo snel mogelijk een geschikte kandidaat voor je te vinden. Lijkt het je wat? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak of vul online de waardecheck voor je woning in.

Groot netwerk

Wij zijn partner van Pararius en Funda. 

Daarnaast hebben we toegang tot een breed expat netwerk en een eigen platform om expats te begeleiden.

Persoonlijk contact

Het beantwoorden van een eerste aanvraag, het begeleiden van een bezichtiging of het afronden van een contract, bij verhuur draait alles om communicatie.

Wij beseffen dat heel goed en besteden veel aandacht aan het nauwkeurig opvolgen van afspraken en zijn heel goed bereikbaar.

Wetgeving

Vooral in de grote steden in Nederland zijn er specifieke regels over wat wel en niet mag.

Beheer Mijn Huis is goed op de hoogte en adviseert je graag hierover.

No cure no pay

Als wij een woning exclusief in beheer krijgen rekenen wij alleen een fee na het succesvol verhuren van de woning. Vinden wij geen huurder of vind je de gevonden partij niet geschikt dan rekenen we helemaal niks.

Ons team staat voor je klaar!

Wij werken o.a. samen met:

cat_470x275
Wil je meer informatie? Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Je hoort snel van ons.

Mail: info@beheermijnhuis.eu

Bel: +31 (0)20-8208953

Sms: +31 97004498191