Huis verhuren Zandvoort

Wil je aan toeristen je huis verhuren in Zandvoort? Dat is via de professionele dienstverlening van Beheer Mijn Huis prima mogelijk. Zandvoort is erg populair onder mensen die in Nederland een vakantieverblijf zoeken. Met name in het centrum en aan de boulevard van Zandvoort is het erg interessant om je woning te verhuren.

Bij Beheer Mijn Huis houden we ons al jarenlang bezig met het voor onze klanten succesvol verhuren van hun woning. We begeleiden je daarbij van A tot Z. Van het aanmaken van een account op meerdere boekingsplatforms tot aan de grondige schoonmaak van je woning na de vakantie van je gasten. Ook zijn we heel goed op de hoogte van de regels van de gemeente rondom je woning verhuren in Zandvoort. Laat je koophuis verhuren in Zandvoort aan toeristen dus maar aan ons over!

Werkwijze voor het verhuren van je huis in Zandvoort

Je huis verhuren in Zandvoort aan toeristen gaat via Beheer Mijn huis als volgt. We presenteren allereerst je woning met behulp van professionele foto’s en een virtual reality tour op ons eigen online platform: Welcome Back. Ook hebben we toegang tot meer dan 20 andere (vakantie)platforms. Natuurlijk verhuren we je huis niet zo maar aan elke geïnteresseerde toerist. We screenen hem of haar zorgvuldig zodat je verzekerd bent van een prettige verhuurervaring. Je kan zelf ook selectiecriteria bij ons aangeven zoals bijvoorbeeld ‘alleen stellen ouder dan 30 jaar’ en ‘liever geen vriendengroepen’. Jouw wensen vormen ons uitgangspunt. Ook de eindschoonmaak en het linnengoed verzorgen wij. En zijn de toeristen weer uit je woning verdwenen na een korte vakantie? Dan maken we ook nog wat foto’s na de schoonmaak zodat je van afstand op je eigen pagina ziet hoe netjes alles weer is.

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar van 10:00 tot 19:00 en reageert direct op nieuwe boekingsaanvragen. Ons team spreekt Spaans, Frans, Duits en Engels.

Mag ik eigenlijk mijn huis verhuren in Zandvoort?

Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten of je je huis wel mag verhuren in Zandvoort aan toeristen. Gelukkig weten wij daar alles van en hebben dan ook alles al voor je uitgezocht. Zo weet je precies wat er wel en niet mag bij het verhuren van je woning in Zandvoort.

Schakel ook de professionals van Beheer Mijn Huis in en ga op een zorgeloze manier je woning verhuren in Zandvoort. Voor je het weet hebben wij al geschikte vakantiegangers voor je gevonden. Spreekt deze vorm van particuliere woningverhuur in Zandvoort jou ook aan? Of wil je nog wat meer informatie van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 Beleid vakantieverhuur Zandvoort

De gemeente van Zandvoort staat positief tegenover vakantieverhuur. De economie van Zandvoort is grotendeels afhankelijk van het toerisme. Een positief beleid omtrent toerisme is daarom essentieel. De gemeente geeft het volgende aan op haar website als algemeen uitgangspunt voor het beleid t.a.v toerisme:

“Toerisme & recreatie is één van de belangrijke pijlers in de gemeente Zandvoort; zowel voor de Zandvoortse economie als de samenleving. Het toerisme in brede zin voorziet de gemeente van een groot deel van haar inkomsten, levert directe en indirecte werkgelegenheid op en draagt bij aan een hoger voorzieningenniveau. Binnen de verschillende vormen van toerisme dragen de verschillende soorten verblijfsaccommodaties sterk bij aan bovengenoemde belang voor Zandvoort als gemeente. Ten eerste vormen hotels, pensions en dergelijke de basis voor het toerisme naar de gemeente Zandvoort. Verschillende attracties maar ook de horeca en de detailhandel zijn sterk afhankelijk van het verblijfstoerisme. In de tweede plaats dragen de verschillende verblijfsaccommodaties direct bij aan de werkgelegenheid. Het grote aantal verblijfsrecreanten vereist namelijk een breed voorzieningenniveau.”
Wil je weten wat je kunt verdienen per nacht in Zandvoort?

Vakantieverhuur Zandvoort regels

Voor vakantieverhuur specifiek komt het erop neer dat er voor verblijf tot 4 personen geen specifieke vergunning hoeft te worden aangevraagd. Wel dient er toeristenbelasting afgedragen te worden. Voor verblijf van meer dan 4 personen krijg je te maken met het pensionbeleid van de gemeente zandvoort. Pensions zijn wenselijk voor de gemeente maar het is niet overal toegestaan.

De gemeente verstaat het volgende onder een pension:

“Onder een pension wordt verstaan een aan wonen ondergeschikte nevenactiviteit voor verhuur van kamers aan meer dan 4 personen.Een pension kan in zijn gebruik worden omschreven als een woning waarvan meer dan 2 kamers verhuurd worden voor logiesverstrekking per nacht met de daarbij behorende verstrekking van maaltijden en/of dranken voor consumptie ter plaatse. Maaltijden en dranken worden slechts verstrekt aan pensiongasten, niet aan passanten.

Voor de logies per nacht wordt ook toeristenbelasting geheven. Tevens staat een pension ingeschreven als pension bij de Kamer van Koophandel. De exploitant is degene die in de woning woont en op dit adres ingeschreven staat. De te verhuren kamers dienen dus niet als woonverblijf, maar als verblijfsrecreatie (toeristen). Hiermee onderscheidt een pension zich ten opzichte van een kamerverhuurbedrijf, dat duidelijk niet expliciet bijdraagt aan het verblijfstoerisme.”

Voor meer informatie over het pensionbeleid van de gemeente kun je hier terecht.

WAT WIJ DOEN?

Als we je woning verhuren in Zandvoort verzorgen we het traject van het begin tot eind. We maken accounts aan op meerdere boekingsplatforms, schrijven advertenties en laten professionele foto’s maken. Na het verblijf wordt er weer grondig schoongemaakt.

SELECTIE IS BELANGRIJK

Voor we een huis verhuren screenen wij zorgvuldig de toerist. Samen bepalen we het gewenste profiel om de meest geschikte kandidaten te vinden. Een juiste selectie is essentieel voor een prettige verhuurervaring voor jou en je buren.

Voorbeelden van mogelijke selectieprofielen: alleen stellen leeftijd 30+, alleen 1 gezin met maximaal 2 kinderen ouder dan 10 jaar.

SCHOONMAAK EN LINNEN

Na elke uitcheck wordt er grondig en professioneel gepoetst. Beheer Mijn Huis verzorgt eigen bedlinnen van hotelkwaliteit. Na elke schoonmaak maken we een fotoserie die je op je eigen pagina kan terugzien. Zo kun je van een afstand zien hoe het met je huis gaat.

Kijk hier voor een voorbeeld.

Wij werken o.a. samen met:

cat_470x275
Wil je meer informatie? Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Je hoort snel van ons.

Mail: info@beheermijnhuis.eu

Bel: +31 (0)20-8208953

Sms: +31 97004498191