Expat verhuur Haarlem

Woon je in Haarlem en zoek je naar mogelijkheden om je huis voor een wat langere tijd te verhuren? Misschien dat je woning in Haarlem verhuren aan expats dan een geschikte oplossing is. Schakel daarvoor Beheer Mijn Huis uit Amsterdam West in, want wij regelen het complete traject voor je. Je woning in Haarlem verhuren aan expats levert je dan een mooi rendement op. Bovendien zijn wij heel goed op de hoogte van alle wet- en regelgeving rondom de verhuur van je woning in Haarlem. En dankzij ons brede expat-netwerk zit de potentiële nieuwe huurder van je woning misschien al wel in ons bestand! Kies ook voor Beheer Mijn Huis in het geval van je woning in Haarlem verhuren aan expats. Onze medewerkers beschikken over een jarenlange ervaring binnen dit vakgebied.

Huis in Haarlem verhuren aan expats; hoe gaat dat?

Wil je je woning in Haarlem verhuren aan expats, dan is het prettig als er een partij is die alle zaken voor je regelt. Met Beheer Mijn Huis profiteer je van een maximale huuropbrengst van je woning, terwijl je alle werkzaamheden rondom je huis in Haarlem verhuren aan expats gewoon aan ons kan overlaten. Makkelijker wordt het niet!

Huis in Haarlem verhuren aan expats; onze werkwijze

Onze werkwijze is als volgt. We maken eerst kennis met jou en je woning en maken vervolgens een reële rendementsberekening op basis van de waarde van je huis. Vervolgens gaan we de woning online presenteren om toekomstige huurders te interesseren om jouw woning te huren. Inclusief professionele foto’s, 360 graden foto’s en een virtual reality tour.

We plaatsen je woning niet alleen op ons eigen platform Welcome Back, maar ook op Pararius, Funda en een aantal sites die zich specifiek op expats richten. Als gegadigden zich bij ons melden, plannen we een bezichtiging in. Pas als ze je woning echt willen huren, doen we een kredietwaardigheidscheck en stellen we het bijbehorende contract op. Verder doen we een uitvoerige intake op de dag van de sleuteloverdracht en leiden we alles in goede banen. Best makkelijk geregeld toch, je huis in Haarlem verhuren aan expats via ons?

Woning in Haarlem verhuren aan expats voor langere tijd

Je hebt wel gemerkt dat bij je huis in Haarlem verhuren aan expats nogal wat komt kijken. Fijn toch als wij daarbij de werkzaamheden voor jou tot een minimum kunnen beperken? Als je kiest om via ons je woning in Haarlem te verhuren aan expats, dan doen wij dat op no cure no pay basis. Alleen bij het succesvol verhuren van je woning berekenen we een fee. Ideaal toch?

Ook via ons je woning in Haarlem aan expats verhuren of wil je liever eerst nog meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Virtual tour
This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

   Foto upload tool

   Communicatieveld

   Link naar platforms

Weten wat je woning waard is? Vul hieronder de waardecheck in..
Groot netwerk

Wij zijn partner van Pararius en Funda. 

Daarnaast hebben we toegang tot een breed expat netwerk en een eigen platform om expats te begeleiden.

Persoonlijk contact

Het beantwoorden van een eerste aanvraag, het begeleiden van een bezichtiging of het afronden van een contract, bij verhuur draait alles om communicatie.

Wij beseffen dat heel goed en besteden veel aandacht aan het nauwkeurig opvolgen van afspraken en zijn heel goed bereikbaar.

Wetgeving

Vooral in de grote steden in Nederland zijn er specifieke regels over wat wel en niet mag.

Beheer Mijn Huis is goed op de hoogte en adviseert je graag hierover.

No cure no pay

Als wij een woning exclusief in beheer krijgen rekenen wij alleen een fee na het succesvol verhuren van de woning. Vinden wij geen huurder of vind je de gevonden partij niet geschikt dan rekenen we helemaal niks.

Ons team staat voor je klaar!

Wij werken o.a. samen met:

cat_470x275
Wil je meer informatie? Bel ons of vul het formulier hiernaast in. Je hoort snel van ons.

Mail: info@beheermijnhuis.eu

Bel: +31 (0)20-8208953

Sms: +31 97004498191